blog‎ > ‎

25 jul. 2012 - Mooi weer

Geplaatst 25 jul 2012 10:46 door Miron Komarnicki   [ 5 aug 2012 11:12 bijgewerkt ]
Het was prachtig weer vandaag. Het douchen werd deze ochtend begeleid door het ritmische geluid van kauwgom kauwen, zo af en toe onderbroken door een zacht gerochel. Voor mij geen geparfumeerde zeep, waardoor bij vlagen de in haar kleding achtergebleven geur van nicotine en sigarettenrook via de ademondersteuning een weg naar mijn neus wist te vinden. Herma rookt ook, maar dat voelt toch anders. 

Mijn blik dwaalt af naar de door mij opgehangen spiekbriefjes, A4, lettergrootte 18. Ondertussen geef ik aanwijzingen over zaken die overigens helder op deze briefjes zijn geformuleerd. Ik blijf mij verbazen. 

Eigenlijk wil ik zo snel mogelijk opstaan om zittend bij de opengeslagen balkondeuren (op het zuiden) van een mooie zonnige ochtend te genieten, maar zie op tegen het eindeloze gedraai op bed om mijn broek aan te trekken om daarna, weer enigszins op adem gekomen, het eindeloze ritueel van de tilmat aanbrengen en transfer naar de woonkamer te ondergaan. Ik besluit om nog maar even in bed te blijven en voornoemde rituelen op een later tijdstip aan Herma over te laten. 

Comments