blog‎ > ‎

21 mei 2010

Geplaatst 22 jun 2012 03:39 door Miron Komarnicki
Afgelopen dinsdag is het aangepaste toilet geplaatst. Zodra je de toiletdeur opendoet sta je oog in oog met een installatie die grote gelijkenis vertoont met een van de robots uit Star Wars. Één en ander voorzien van een futuristisch ogende afstandsbediening, zodat je al zittend op dit wonder van sanitaire techniek jezelf in een van de vliegende objecten uit deze film waant. Bij het drukken op de diverse knoppen geen spervuur voor de aanvliegende vijand, maar strelende stralen warm water gevolgd door een warme föhn.
 
Een buitengewoon imponerend onderdeel van dit sanitaire monster is de 'sta op' functie. Twee stevige witte aan weerszijden van de toiletpot opgerichte poten met daartussen een plaat waarop de bidetbril is gemonteerd lijken ongeduldig te wachten. Met een simpele druk op de knop beweegt de bril zich met industrieel gegrom omhoog, waardoor je op je benen wordt gezet.
 
Het is wel wennen. Dit is de eerste aanpassing en vele moeten nog volgen. Langzaam zal ons huis kenmerken gaan vertonen van een kamer in een verpleegtehuis. Gelukkig hebben we onze humor nog en kunnen we slechte grappen maken over dit soort zaken.
Comments