blog‎ > ‎

17 mei 2010

Geplaatst 22 jun 2012 03:38 door Miron Komarnicki
Gisteren de eerste vergadering gehad met het bestuur van de Stichting. Zoals je wellicht begrijpt bestaande uit zeer goede vrienden. Er is veel gesproken over wat er moet gebeuren en de mogelijkheden om fondsen te werven. We hopen via de diverse netwerken zo veel mogelijk mensen te bereiken. Daarnaast verwelkomen wij ieder initiatief of actie om geld in te zamelen. Heb je goede ideeën of wil je een actie beginnen, dan kunnen we via deze website hier aandacht aan besteden.
En dan mijn gezondheid. Helaas moet ik concluderen dat de afgelopen week mijn spierkracht en longfunctie wederom zijn afgenomen. Gelukkig wordt er morgen een aangepast toilet geplaatst. Deze neemt bepaalde hygiënische handelingen over. Dat zal schelen. Ook het traplopen begint mij nu zwaar te vallen. Na het nemen van een aantal treden moet ik even rusten. Ook is het belangrijk om mij te concentreren zodat ik niet ten val kon. Op korte termijn wordt er een traplift geplaatst en is ook dit probleem getackeld.

Complimenten aan de gemeente. Niet alleen zijn zij doordrongen van mijn situatie, maar ze handelen er ook naar. Het is en was een komen en gaan van allerlei bedrijven die met grote spoed bezig zijn om de voorzieningen te realiseren. Dit geeft mij en Herma wat meer rust. We hebben ons immers grote zorgen gemaakt.
Comments