blog‎ > ‎

14 jun. 2011 - Texel

Geplaatst 23 jun 2012 04:34 door Miron Komarnicki
Het is dinsdag 14 juni en het 'normale' leven heeft zich hervat. Gistermiddag zijn we teruggekomen. Drie auto's waren nodig om alles weer thuis te krijgen. 

Op zondag 5 juni begon onze vakantie. Lang heb ik opgezien tegen de reis naar Texel. Met name opgesloten zitten in een auto op het tussendek van de pont maakte allerlei claustrofobische gevoelens in mij los. 
Om 10:30 arriveerde Hendrik met zijn camper en kort daarna verschenen Dirk Jan en Gerben. Korte tijd later stonden alle spullen, waaronder de tillift en anti decubitus matras, in de camper. Flink wat pijnstillers en kalmeringsmiddelen moesten de reis zo draaglijk mogelijk maken. De heenreis verliep met militaire precisie. Dirk Jan reed met ons mee en werd vlak voor de pont afgelost door Gerben en door Bas teruggebracht naar Amsterdam. De trip duurde langer dan gepland maar het geluk was aan onze zijde. De motor was nog maar net uitgezet toen de laadklep dichtging en de boot zich in beweging zette. Slechts 20 min later reden we het eiland op en na een half uur arriveerden we bij Hotel Noordzee, een kleinschalig hotel direct aan het strand gelegen. Het onthaal van eigenaar was warm en gastvrij. Wat volgde was een heerlijke week met goede vrienden om ons heen, veel zeelucht en gezelligheid. 
Comments