blog‎ > ‎

14-11-2012 uitzicht.

Geplaatst 14 nov 2012 05:44 door Miron Komarnicki   [ 14 nov 2012 10:23 bijgewerkt ]
De ramen aan de achterzijde van onze woonkamer of keuken waren foeilelijk en een groot deel van de oppervlakte werd in beslag genomen door naargeestige witte kunststof. Toen in de lente van 2010 helder werd dat het dakterras voor mij niet langer bereikbaar was hebben we het naargeestige plastic vervangen door grote openslaande deuren met veel glas. Een zee van licht en een prachtig uitzicht op de tuinen en achtergevels van de Amstel en de Achtergracht. De vlag van de Nederlandse Bank en in de verte boven het Amsterdamse Bos bij Zuid-Wester wind.de landende vliegtuigen 

Op de Achtergracht zie ik de lindebomen veranderen van het felle groen naar veelkleurige herfsttooi. Inmiddels zijn de bomen kaal en de achtergevels weer zichtbaar. Zo zie ik vanuit mijn rolstoel de jaargetijden veranderen en de verschillende luchten voorbij trekken. In 2010 hebben we ervoor gekozen in ons huis te blijven wonen en deze te laten aanpassen. Na intensief overleg met diverse disciplines van de gemeente Amsterdam wist ik hen er van te overtuigen dat dit voor mij en mijn gezin de beste optie is. Helaas ben ik, door de te grote inspanning die het gebruik van de stoelllift kost, sinds september 2011 niet meer buiten geweest, Een hoge tol.
Comments