blog‎ > ‎

13 mei 2010

Geplaatst 22 jun 2012 03:38 door Miron Komarnicki
Het onmogelijk geachte is gebeurd. Het CIZ heeft een zo breed mogelijke indicatie afgegeven en de gemeente heeft een aantal partijen opdracht gegeven om de mogelijkheden voor aanpassingen in ons huis met betrekking tot trap- en plafondliften, et cetera te onderzoeken en offreren. Volgende week al wordt het toilet aangepast.
 
Het schriftelijk uiteenzetten van alle opties en mogelijkheden, alsmede het toelichten en motiveren van de voor ons zo belangrijke optie om in ons huis te kunnen blijven wonen en daaropvolgend een meeting met alle betrokken partijen, gemeente, CIZ en revalidatiecentrum heeft ertoe geleid dat alle partijen doordrongen werden van de noodzaak deze laatste optie zeer grondig te onderzoeken met dit prachtige resultaat als gevolg.
 
Grote vreugde hierover, maar aan de andere kant drukt het ons met de neus op de verdrietige feiten. De afgelopen week ben ik sterk achteruit gegaan. Ook mijn benen worden nu zwakker en mijn longinhoud is van 105 % in december gedaald naar afgelopen week 81 %. Het laat zich raden wat er gebeurt als dit tempo zich voortzet.
Comments